Direktlänk till inlägg 18 september 2011

Höst

Av Britt - 18 september 2011 15:13

Ja nu har jag mycket att göra, som vanligt när jag inte ser till tt få tag i kurslitteraturen i tid!!! Så sitter jag sedan och har ångest i ett par veckor över att jag ligger efter. Men nu ligger jag i fas, men en sak är säker en del instruktioner i kursen förstå barn och unga är väääldigt luddiga. å nu kämpar jag mot ångesten, oooo, tänk om jag gör allting fel!!!

Suck, vad vore livet utan ångest? Enklet kanske.


Nåväl vidare till min sorgebearbetning, ja jag mår fortfarande bra, jag har gått på ett möte till och nu har jag gjort ett förlust diagram, då blev jag ledsen igen.

Det står iof sig i boken att man ska ha näsdukar till hands när man gör det, och hade jag det? Nej, tummeduppa som Magnus skulle ha sagt, fan vad jag saknar honom. 


Men idag har jag varit jätte modig, i min kyrka är det inte så många besökare, men det finns en blond kvinna som kommit varje gång och suttit långt fram ensam. I dag bestämde jag mig för att gå fram till henne hälsa och fråga om jag kunde få sitta bredvid henne och det visade sig att hon är Ryska, jättetrevlig och fin. Så på något sätt så kanske jag håller på att få en ny vän.

För varför ska vi svenskar vara så rädda och sätta oss, på varsin bänk och längst bak, sånt gör mig galen. 

När jag kommer till en kyrka och sätter mig, då är jag alltid ute i god tid. Jag sätter mig långt fram och de som kommer senare borde se att oj då där sitter det en som är ensam, jag kanske ska gå och fråga om jag får sitta bredvid henne, för ensam kan ju inte vara roligt att vara i kyrkan. Jag ser eller känner säkert på mig om hon nu vill sitta ensam. Men gör de det?

Nej de kurar ihop sig som små bollar långt bak i kyrkan ungefär som de är rädda att prästen helt plötsligt ska få för sig att ställa frågor till dem.

Suck, ibland blir jag trött på att vara den som går i bräschen, den som ändrar på beteenden och då kan jag på pin kiv sätta mig längst bak. Men då ser jag ju inte så bra och då får jag ingen bra kontakt med den som predikar.

Ja ja, det var trevligt i dag i alla fall.

Och på torsdag ska jag redovisa mitt förlust diagram....

Kram på er allihopa!

 
ANNONS
 
ProfBaltazar

ProfBaltazar

18 september 2011 20:54

Kram på dig blir sorgsen och glad på samma gång idag när jag läste ditt inlägg. Du är så go =)

http://blogg.profbaltazar.net

 
Ingen bild

carina

18 september 2011 22:44

Jag hör så dåligt så att jag skulle behöva sitta längst fram men då kanske dom ser att jag är en syndare. Men det är så typiskt svenskt och att handväskan ska ha eget sätte på bussen. Och vi frågar försunt är det ledigt här. Nej bättring alla låt en främling sitta brevid er. I kyrkan på bussen Man vet aldrig vart man kan få nya vänner.
Och föresten min säkerhetskod mvg och ett litet d på slutet men det måste betyda mvg till brillan

 
Ingen bild

S.N.I

18 september 2011 23:48

Kanske inte så munter kommentar, men det sitter i kulturen. Somliga går även så långt som att säga "Sverige är det enda land i världen där den som sörjer, sörjer ensam". Det är tragiskt och synd men vår kultur har länge byggt på egenskapen att var man sköter sitt blandat med var man hjälper till på ett sätt som inte "stör". Vi må ha bra välfärd och dylikt, men att mötas det kan vi inte, vilket får mig att tänka på ett annat uttryck "Svensken, världens ensammaste människa", hur mycket sanning det ligger i det törs jag dock inte säga.. Men visst är vi ganska ensamma av oss i landet lagom.

/Sven-Göran Isaksson.

 
Ingen bild

stellan

25 september 2011 08:57

ja om du kunde allt så behövde du inte gå på den utbildningen
så därför skal du göra allting fel så att du får reda på hur man inte skal göra och
sedan få reda på hur man skal göra rätt

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt - 29 november 2011 20:47

Adress till nya bloggen: http://vintillvatten.bloggplatsen.se/ Lycka till! ...

Av Britt - 10 november 2011 10:17

Eftersom det här har varit en blogg om min sorg efter Magnus, så har den uppfyllt sitt syfte. Någon gång i framtiden, ska jag skriva ut alla inlägg och spara dem åt framtiden. Men sorgen, den som orsakade mig smärta. Den finns inte mer och jag ha...

Av Britt - 17 oktober 2011 19:24

Att leva, ger en hel del skräp som man samlar på sig och stoppar ner i ryggsäcken. Jag har tryck ner en hel del och sen har jag fortsatt att pressa ner. Eller mer korrekt jag har valt att trycka ner en del jobbiga saker längst ner med blytyngder,...

Av Britt - 16 oktober 2011 18:33

                     

Av Britt - 9 oktober 2011 11:58

Nu när jag har så mycket annat att göra, har jag börjat läsa sagan om ringen, men jag läser ny översättningen och helt plötsligt får orden ett annat liv och en annan poesi. Jag gråter när jag läser boken, den berör på ett helt annat sätt än vad de ...

Presentation


Mormor brings the bulls....

Omröstning

Hösten, är den härligt underbar eller bara eländig?
 Härligt, sparka gula löv under gatlyktornas sken.
 Förfärlig, traska i mörkret och halka på löv.
 Vad, menar ni? Jag åker utomlands.
 Sa du sten?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ livet efter döden med Blogkeen
Följ livet efter döden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se