Direktlänk till inlägg 29 juni 2011

Bilder igen.

Av Britt - 29 juni 2011 11:18

Nu är det dags med bilder från min utsikt från mina fönster:)

               

Vackert eller hur? Sen kommer man då till takfönstrena:)


   Man kan undra vad de tänkte på:) Jag kan lova att lägenheten under min har det värre!! Jag kan i alla fall se det här om jag vrider på huvudet:)
 

Det var utsikten det, jag var ju hos familjen kaos. Där hade jag en date med den här killen:

 Han ser så fokuserad ut. Men han var riktigt trevlig och jollrade glatt när vi var ute...

Senare tog han sina första två steg och sen sov han i flera timmar, utveckling är jobbigt!!   

 
ANNONS
 
Ingen bild

S.N.I

29 juni 2011 12:30

Snygg tegelvägg, jag är nästan lite avundsjuk, om den blir allt för trist så får du klottra lite på den och skylla på områdets tonåringar. Men det var fin utsikt du har även om den är bättre när man är på plats och kan speja ut över området själv.

/Sven-Göran Isaksson.

 
Ingen bild

carina

29 juni 2011 14:45

Snygg utsikt den kan du inte tröttna på i första taget, Och du kanske kan hänga en tavla på tegelvägen och säga open art

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt - 29 november 2011 20:47

Adress till nya bloggen: http://vintillvatten.bloggplatsen.se/ Lycka till! ...

Av Britt - 10 november 2011 10:17

Eftersom det här har varit en blogg om min sorg efter Magnus, så har den uppfyllt sitt syfte. Någon gång i framtiden, ska jag skriva ut alla inlägg och spara dem åt framtiden. Men sorgen, den som orsakade mig smärta. Den finns inte mer och jag ha...

Av Britt - 17 oktober 2011 19:24

Att leva, ger en hel del skräp som man samlar på sig och stoppar ner i ryggsäcken. Jag har tryck ner en hel del och sen har jag fortsatt att pressa ner. Eller mer korrekt jag har valt att trycka ner en del jobbiga saker längst ner med blytyngder,...

Av Britt - 16 oktober 2011 18:33

                     

Av Britt - 9 oktober 2011 11:58

Nu när jag har så mycket annat att göra, har jag börjat läsa sagan om ringen, men jag läser ny översättningen och helt plötsligt får orden ett annat liv och en annan poesi. Jag gråter när jag läser boken, den berör på ett helt annat sätt än vad de ...

Presentation


Mormor brings the bulls....

Omröstning

Hösten, är den härligt underbar eller bara eländig?
 Härligt, sparka gula löv under gatlyktornas sken.
 Förfärlig, traska i mörkret och halka på löv.
 Vad, menar ni? Jag åker utomlands.
 Sa du sten?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ livet efter döden med Blogkeen
Följ livet efter döden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se