Direktlänk till inlägg 26 juni 2011

Hemma

Av Britt - 26 juni 2011 20:57

Efter en intensiv vecka hos familjen kaos, har jag nu mellanlandat i Mariannelund:)

Jag gjorde massor med fynd hos Annika:

1: Ett skrivbord som blir ett sybord, ett alldeles nytt från Ikea!!

2,en trådkorgshylla utan korgar, men ändå. Det var precis en sån jag behövde.

3, en madrass, som ersätter den som blev stulen!

4, sedan gjorde jag en del inköp på Ikea, så nu är mitt hem alldeles underbart!!

Jag fick låna en skruvdragare av Andreas och Annika så jag kunde skruva ihop de olika sakerna och jag har för första gången i mitt liv borrat och pluggat upp en sak! En gardinstång!! Jag är imponerad av mig själv!!


Jag har haft en fantastisk vecka tillsammans med Familjen Asklund, inte många stunder då det är lugnt där inte...Men jag har fått träffa barnbarnen och det har varit viktigt för mig, har en del att tänka över och gå vidare efter. Tänker mycket på livsmål och vad jag vill med mitt liv, jag har verkligen tappat fokus helt och famlar omkring utan styrfart... 

Hoppas mycket på att syskonträffen och veckan efter i Vansbro ska ge mig en knuff i rätt riktning.

Men ett är säkert barn och barnbarn, är viktigt!!

Skön sommar på er!!

 
ANNONS
 
Ingen bild

carina

26 juni 2011 21:41

Ja syskonträffen kommer nog att bli något i hästväg.
Open art middag och hemma hos carinas kaos.......Det kommer att bli en givande dag.......Är själv lite ute på vilovägar och famlar fram....Men jag ser ljuset i tunneln. Neeeeeeeeeeeeeeeeej det var ett tåg

 
Ingen bild

stellan

27 juni 2011 07:03

ja hur skal vi hinna med allt på en dag får nog bli en syskon vecka

 
Ingen bild

carina

27 juni 2011 12:09

cmuk vad är det för säkerhetskod. Något vi kommer att säga efter dena dag. 05.00 uppstigning 07.00 hemma hos carina 11.00 jordgubbsplockning. 14.00 solsting och akutbesök. 15.00 open art 17.00 middag 17.30 klar för sängen......cmuk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 
Ingen bild

S.N.I

27 juni 2011 12:39

Du kommer nog hitta ditt livsmål och kanske vet du till och med om det djupt inom dig bara att du själv måste hitta fram till det. Ofta kan det vara så att vi själva inte låter oss se våra egna mål då vi blir blinda av allt omkring oss. Men lycka till med syskonträffen och hoppas ni får det kul tillsammans.

/Sven-Göran

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt - 29 november 2011 20:47

Adress till nya bloggen: http://vintillvatten.bloggplatsen.se/ Lycka till! ...

Av Britt - 10 november 2011 10:17

Eftersom det här har varit en blogg om min sorg efter Magnus, så har den uppfyllt sitt syfte. Någon gång i framtiden, ska jag skriva ut alla inlägg och spara dem åt framtiden. Men sorgen, den som orsakade mig smärta. Den finns inte mer och jag ha...

Av Britt - 17 oktober 2011 19:24

Att leva, ger en hel del skräp som man samlar på sig och stoppar ner i ryggsäcken. Jag har tryck ner en hel del och sen har jag fortsatt att pressa ner. Eller mer korrekt jag har valt att trycka ner en del jobbiga saker längst ner med blytyngder,...

Av Britt - 16 oktober 2011 18:33

                     

Av Britt - 9 oktober 2011 11:58

Nu när jag har så mycket annat att göra, har jag börjat läsa sagan om ringen, men jag läser ny översättningen och helt plötsligt får orden ett annat liv och en annan poesi. Jag gråter när jag läser boken, den berör på ett helt annat sätt än vad de ...

Presentation


Mormor brings the bulls....

Omröstning

Hösten, är den härligt underbar eller bara eländig?
 Härligt, sparka gula löv under gatlyktornas sken.
 Förfärlig, traska i mörkret och halka på löv.
 Vad, menar ni? Jag åker utomlands.
 Sa du sten?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok

Följ bloggen

Följ livet efter döden med Blogkeen
Följ livet efter döden med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se