Direktlänk till inlägg 21 augusti 2010

Olika saker

Av Britt - 21 augusti 2010 12:22


Nu kommer det lite blandade bilder från min sommar. Insåg igår när jag läste Annikas blogg om Magnus look alike, att det finns saker som dröjer sig kvar som minnen. En del fina, andra smärtsamma. Jag skulle gärna vilja se om mannen de pratar om är lik Magnus eller inte. Varför? för att jag fortfarande inte har fått sagt adjö av honom, för att jag fortfarande inte slutat fråga Gud, varför tog du Magnus ifrån mig!!!

Det finns ingen på denna jord som kan ersätta honom och jag skulle aldrig ens tänka tanken att försöka ha ett förhållande med någon som likande honom. Magnus var Magnus och jag är tacksam över de fina åren jag fick, de vakar jag svartsjukt över. 

Men kärlek, ja den tror jag på, jag tror att det går att starta om med en ny man, en som inte är Magnus, aldrig kommer att vara Magnus och ej heller behöver vara Magnus.

Den man jag vill börja på nytt med behöver aldrig ersätta Magnus eller fylla ett hål i mitt liv. Jag är jag och jag gör mina egna val. 


Nu till sommarens minnen, vi var på Gotland och besökte min farfars grav. Det är en man som jag aldrig fick lära känna, jag fick ett brev ifrån honom och jag har sett kort där han håller mig i sin famn när jag är liten och vi är så lika som två små blåbär. På Gotland när jag såg hans gravsten hittade jag äntligen min tatuering, jag har tänkt så länge att jag vill tatuera mig och nu blev det av! Med resultatet att nu vill jag tatuera mera! Detta är resultatet.


  


Sen var vi ju i Skottland och här har Andreas knopat ihop en bild från äventyret som säger allt:)

  

För precis så här var det:) kolla in leendet på William.

En sista sak som jag och Christian gjorde i somras var att besöka glasbruk och då hittade vi detta:

  


Jag är väldigt nöjd med min sommar, hur har ni haft det? bra hoppas jag.

 
 
Ingen bild

carina

21 augusti 2010 15:35

Skaffar man en så vill man ha fler. Så enkelt är det..... Men jag ska inte tatuera mig. Eftersom dom stora konstnärerna är borta......

 
ProfBaltazar

ProfBaltazar

23 augusti 2010 22:25

Jag blir både glad och sorgsen när jag läser detta ... glad över att se vad Magnus betydde för dig och sorgsen över att han togs från dig på tok för tidigt ... han togs från OSS alla på tok för tidigt ... dock mitt i all sorgen över Magnus gläds jag över att ha haft förmånen att ha lärt känna honom ... Kram på dig (er)

http://blogg.profbaltazar.net

 
Ingen bild

Hesseltine

7 september 2010 21:28

LOTTA BROMEEEEE!!!!


Va? Nej, jag sa inget...

 
Ingen bild

Britt

7 september 2010 21:59

Nej hon får inte plats där!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Britt - 29 november 2011 20:47

Adress till nya bloggen: http://vintillvatten.bloggplatsen.se/ Lycka till! ...

Av Britt - 10 november 2011 10:17

Eftersom det här har varit en blogg om min sorg efter Magnus, så har den uppfyllt sitt syfte. Någon gång i framtiden, ska jag skriva ut alla inlägg och spara dem åt framtiden. Men sorgen, den som orsakade mig smärta. Den finns inte mer och jag ha...

Av Britt - 17 oktober 2011 19:24

Att leva, ger en hel del skräp som man samlar på sig och stoppar ner i ryggsäcken. Jag har tryck ner en hel del och sen har jag fortsatt att pressa ner. Eller mer korrekt jag har valt att trycka ner en del jobbiga saker längst ner med blytyngder,...

Av Britt - 16 oktober 2011 18:33

                     

Av Britt - 9 oktober 2011 11:58

Nu när jag har så mycket annat att göra, har jag börjat läsa sagan om ringen, men jag läser ny översättningen och helt plötsligt får orden ett annat liv och en annan poesi. Jag gråter när jag läser boken, den berör på ett helt annat sätt än vad de ...

Presentation


Mormor brings the bulls....

Omröstning

Hösten, är den härligt underbar eller bara eländig?
 Härligt, sparka gula löv under gatlyktornas sken.
 Förfärlig, traska i mörkret och halka på löv.
 Vad, menar ni? Jag åker utomlands.
 Sa du sten?

Fråga mig

5 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2010 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Skapa flashcards